Etsimme uusia sovelluskonsultteja

Etsimme uusia kykyjä!

Olisitko sinä seuraava Paletten sovelluskonsultti?

”Suosittelen konsultin työtä henkilöille, jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan, sillä sitä me konsultit teemme päivittäin. On myös hyvä olla järjestelmällinen, sekä nauttia itsenäisestä työskentelystä ja vastuullisista tehtävistä.”

Emilia, Solution Consultant
Lue haastattelu

Palette Software

Palette Software on markkinoiden johtava automaattisten taloushallinnon järjestelmien toimittaja Pohjoismaissa. Palette on vuonna 1993 perustettu osakeyhtiö, jonka pääkonttori on Tukholmassa. Palette Software Oy tarjoaa Suomessa yrityksille ratkaisuja taloushallinnon prosessien tehostamiseen ja automatisointiin.

Yhtiön Palette-tuoteperhe on markkinoiden johtavia sähköisiä hankinnasta maksuun -järjestelmiä, joita on käytössä jo yli 3 500 organisaatiossa 50 eri maassa. Suomessa ohjelmistoa käyttää noin 200 organisaatiota, kuten Bravedo, Lindström ja Technopolis. Paletten avulla asiakkaat voivat ottaa haltuunsa koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay, P2P-prosessi) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen.

Liiketoimintamme voimakkaan kasvun myötä haemme nyt joukkoomme uusia Sovelluskonsultteja (Solution Consultant)

Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistomme asennukset, muutokset, asiakaskoulutukset ja ongelmanratkaisu mahdollisissa ongelmatilanteissa. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, tuotekehityksemme, sekä muiden ohjelmistotoimittajien kanssa.

Tavoitteenasi on varmistaa korkean Palette-laadun, asiakastyytyväisyyden ja sovitun aikataulun toteutuminen ohjelmistotoimitusprojekteissa keskisuurissa ja suurissa asiakkuuksissamme. Raportoit tehtävässäsi Suomen konsultoinnin vetäjälle, Head of Professional Services FI.

Odotamme sinulta:

  • Halua kehittyä Hankinnasta maksuun -prosessin osaajaksi
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Riittävää teknistä osaamista SQL-tietokannoista ja Windows-palvelimista, sekä erityisesti IIS-palveluista
  • Kokemusta projektityöskentelystä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä organisointitaitoja.

Tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut kasvavassa monikansallisessa yhtiössä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaan
  • Joustavan ja rennon työilmapiirin
  • Alan huippuasiantuntijat kollegoinasi.

Lisäksi eduksi katsotaan teknistä osaamista tietokantojen, erityisesti SQL:n osalta. Olet mahdollisesti työskennellyt IIS:n, integraatioiden, P2P- tai ERP-järjestelmien parissa. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon prosesseista, projektityöskentelystä, esimerkiksi taloushallinnon ratkaisujen käyttöönoton osalta.

Hae paikkaa 15.4.2021 mennessä

Menestyvänä, kansainvälisenä yrityksenä Palette Software tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada vastuuta ja kehittää osaamistasi monipuolisten teknisten haasteiden parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae paikkaa rekrytointiyhteistyökumppanimme Arespartnersin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 1.3. ja 4.3. kello 12-14 välisenä aikana. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Tia Nissinen, puh. 044 236 1600.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Arespartnersin kautta 15.4 .2021 mennessä.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Laskuautomaatio
PostNord etsi käyttäjäystävällistä ja nopeaa ratkaisua ostolaskujen käsittelyyn
Palette
Palette Software on saanut uuden ilmeen!
Uutiset
Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa