Whitepaper

Ostajan opas hankinnasta maksuun -ratkaisun hankintaa varten

On yksi asia päättää, että organisaationne on valmis automatisoitua hankinnasta maksuun -ratkaisua varten. Onhan ratkaisusta hyötyä kaikille yrityksille, jotka käsittelevät suuria määriä ostolaskuja, tai yksinkertaisesti haluavat liikkua lähemmäs haluttua automaation tasoa. Päätös siitä, mikä ratkaisu on paras vaihtoehto juuri teidän yrityksellenne, onkin paljon vaikeampi päätös tehtäväksi.

Tässä ostajan oppaassa on käytännöllisiä ohjeita hankinnasta maksuun -ratkaisun hankintaa varten. Oppaassa Paletten asiantuntijat jakavat omia kokemuksiaan, jotka perustuvat pitkään kokemukseen. lisätietoja oppaan sisällöstä löydät blogikirjoituksestamme.

Oppaassa myös korostetaan niitä etuja ja tehokkuuden kautta syntyviä hyötyjä, joita täysin digitalisoidun hankinnasta maksuun -prosessi mahdollistaa. Jokainen askel; sopimusten hallinta, hankinnat, toimittajien hallinta, ostolaskujen kierrätys, ostotilaustäsmäytys ja kustannusten hallinta käsitellään oppaassa lyhyesti.

Lataa englanninkielinen opas ja opi minkälaisia vaatimuksia koko hankinnasta maksuun -prosessin automatisoivalle ohjelmistolle tulisi asettaa.

Lataa opas:

Ostajan opas hankinnasta maksuun

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2019-02-11
Esittelyssä Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu