Whitepaper

Tekoäly taloushallinnossa – Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

Tulevaisuus on keinotekoinen – älykkyydeltään.

Tekoälytekniikkaa (Artificial Intelligence) käytetään pian jokaisessa yrityksessä. Ei aikaakaan, kun organisaatiot automatisoivat suuren määrän tehtäviä koneoppimisalgoritmeilla ja AI-chatbotit ovat valmiina vastaamaan asiakkaiden kyselyihin. Forresterin viimeaikaisen tutkimuksen mukaan 89% organisaatioista aikoo ottaa tekoälyn käyttöön osana toimitusketjua ja hankintaprosesseja seuraavan kahden vuoden aikana.

Taloushallinto on alue, jolla tekoälyn odotetaan tuottavan merkittävää arvoa, varsinkin kun kyse on ostolaskujen käsittelystä (Accounts Payable). Tässä oppaassa käsittelemme tekoälyä ja automatiikkaa. Miten tekniikka mullistaa laskujen käsittelyä jo tänään?

Opas: Tekoäly osana taloushallintoa – Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

On herkullista (ja trendikästä) havaita tekoälyteknologia jonkinlaisena ”robottien nousuna”, mutta monella tapaa tekoäly mahdollistaa työntekijöille enemmän aikaa ja energiaa ihmisille merkityksellisiin tehtäviin. Siis niihin, jotka vaativat luovuutta, innovatiivisuutta ja pitkän tähtäimen strategiaa –  aitoa ihmisen älykkyyttä.

Tekoäly osana taloushallintoa - Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

Tilaa suomenkielinen opas sähköpostiisi!

Tilaa opas: Tekoäly osana taloushallintoa - Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2020-01-02
Paletten hankinnasta maksuun ratkaisu